Українським воїнам на сьогоднішній день платять вчасно гроші в повному обсязі. Без грошей точно ніхто не лишиться.

Про це заступник міністра оборони України Ганна Маляр сказала під час брифінгу у Military Media Center.

Якщо раніше все частіше з'являлися скарги від деяких військових, що виплати затримуються, то зараз такого точно не повинно бути. Українське керівництво зробило все для того, щоби вчасно профінансувати всіх захисників.

Ганна Маляр. Фото: скриншот Youtube

"До кінця цього місяця та на початку наступного тут особливих новин не буде. Адже, як я говорила на попередньому брифінгу, Міноборони вже профінансувало у військові частини 100% грошового забезпечення", - зазначила Ганна Маляр.

Популярні новини зараз

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

До цієї сфери входить щомісячне грошове забезпечення, включаючи посадовий оклад, виплату за звання, і навіть вислугу років тощо. Йдеться і про додаткові виплати за службу під час воєнного стану – 30 тисяч гривень, а також додаткова виплата за участь у бойових діях – 100 тисяч гривень на місяць.

Гроші. Фото: скрін youtube

Усі виплати українським військовим точаться вже в повному обсязі, і головне – вчасно. У листопаді вже встигли забезпечити всіх за жовтень місяць, а якщо є індивідуальні звернення чи питання, то Міністерство оборони вкрай швидко їх вирішує.

"Щодо виплат бойових. Велике значення має, наскільки вчасно та коректно, командир передасть цю інформацію відповідним підрозділам для того, щоб були нараховані виплати", - наголосила Ганна Маляр.

ЗСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, як виплачуватимуть субсидії після Нового року: українцям нагадали про важливі нюанси

Раніше повідомлялося, що Денис Шмигаль розповів, що буде з тарифами на комуналку та субсидіями цієї зими: чи є привід для паніки .

Також українським дітям виплатять новий вид допомоги: хто і на яку суму претендує