Заступниця міністра оборони Ганна Маляр вирішила висловитися щодо "добрих росіян", яких почали використовувати проти українців. Чому не можна вестися на ці хитрощі.

Написала про це жінка на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook , активним користувачем якої є.

Саме через таких громадян росія продовжує просувати "виправдання" війни, а Захід сумнівається у необхідності впровадження нових міжнародних санкцій. Росія тим часом продовжує війну на всіх можливих ділянках і використовує для цього всі інструменти.

"Пропагандистська зброя так само вражає як ракети і використовуються вони паралельно - посилюючи одна одну. Тому все, чим ми публічно хвалимося з координатами та точними назвами, стає їхньою мішенню, в яку можна одночасно потрапити двома видами зброї - ракетою та пропагандою", - написала вона.

"Хороші росіяни" також є сильною зброєю пропаганди. Хоч вони і можуть бути справді добрими, але використовують їх однозначно проти українців. Вони наче наживка - як черв'ячок на рибальському гачку, зазначає Ганна Маляр.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Ганна Маляр. Фото: скриншот Youtube

"Яка від них користь авторитарному російському режиму? Величезна! Адже якщо вони є, то режим вже не такий як і авторитарний. Вже для противників санкцій та визнання Росії країною-терористом є добрий аргумент - там є відомі люди, лідери думок, давайте з -за них міняти Росію та росіян", - продовжує жінка.

Пропагандисти, скріншот: YouTube

В українському інформаційному полі вони не повинні перебувати, а от у російському дуже навіть щоб достукатися до громадян. Поки що, на жаль, цього немає.

Нагадаємо, що заступник Міністра оборони України Ганна Маляр зізналася, що її досі тримає "на плаву"

Раніше повідомлялося, що в Міноборони вирішили долю українок щодо обов'язкового військового обліку .

Також, Офіс Генпрокурора дізнався, чим підірвали колонію в Єленівці з воїнами "Азова" всередині : ООН чекати довго