Для українців, які активно стежать за новинами щодо ситуації з електрикою та опаленням у будинках звичайних громадян, з'явилися дуже мотиваційні новини. Справа в тому, що звичайна київська бабуся розповіла на камеру, до чого вона особисто готова і на які жертви може піти, аби лише наші захисники досягли свого.

Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів, у якому журналісти намагалися з'ясувати, як у Києві готуються до перебоїв із електрикою та опаленням.

Киянка, скріншот: YouTube

Мабуть, у жінки запитали, як вона готується. На що отримали відповідь: "А ми згодні вже терпіти, як завгодно. Аби наші хлопці тих падлюк повбивали, чесне слово".

Варто також нагадати нашим читачам, що українці мають бути готові до різних ситуацій, а особливо критичних, через те, що зберігається ризик подальших російських обстрілів енергетичної інфраструктури країни. Радимо нашим читачам звернути увагу на ці поради.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Мінімальний список: ліхтарики, батарейки, павербанки, свічки, сірники, аптечка, питна вода, термос, їжа, яка не потребує приготування.

Максимальний список: запас питної та технічної води, продуктів тривалого зберігання на кілька днів, аптечка, радіоприймач на батарейках, сонячний зарядний пристрій для мобільних телефонів, акумулятор, туристичний примус для приготування їжі, генератор (тільки для приватного будинку).

Нагадаємо, путін ввів військовий стан на окупованих територіях України.

Раніше повідомлялося, що в МВС закликали українців зі зброєю не намагатися збивати іранські дрони: призводить до непоправних наслідків.

Також Михайло Шейтельман розповів, чи будуть ще такі масовані обстріли України.