Українці дуже довірливий народ, як свідчить історія. Нам завжди хочеться вірити у щось хороше, навіть якщо розуміємо, що найімовірніше це не справдиться. Цього разу свій прогноз щодо ситуації в Україні вирішила зробити відома тарологиня Людмила Хомутовська.

Вони провели спільний ефір зі Славою Деміним на YouTube -каналі "Люкс ФМ", де обговорили величезну кількість важливих питань.

Зокрема, на картах вони подивилися, чи відбудеться зустріч Володимира Зеленського та диктатора путіна найближчим часом, чи закінчаться у росіян ракети, і чому вони поки що не можуть закінчити війну.

Щодо зустрічі. Вже в листопаді на Балі відбудеться саміт Великої двадцятки, на яку запрошено обох лідерів воюючих країн. Крім того, в МЗС Індонезії зазначили, що швидше за все вони обоє прибудуть туди особисто, де й виступатимуть.

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Після цього експерти почали робити ставки, чи відбудеться найбільш довгоочікувана зустріч цього року, чи все ж таки ні. Що ж сказали карти:

"Я не знаю, я не бачу. Те, що Зеленського зараз до цього примушують, це не те слово. Його пресують у прямому розумінні, щоб це сталося. Поки що у нього вистачає сил на це не погоджуватися, і за всіма даними я не думаю, що це станеться" - каже Людмила Хомутовська.

Також обговорили питання, яке цікавить кожного українця - коли закінчаться у них ракети, і вони припинять масові обстріли України, як ми це побачили 10 та 11 жовтня.

На жаль, як зазначає тарологиня, це не станеться цього року, і, можливо, навіть не наступного. Загроза залишається, і треба бути обережними.

Після Нового року вони все ще будуть, але вже більш дозовано – 1-2 десь.

Тарологиня, фото: скріншот із відео

Ну і під кінець вони удвох обговорили, чому ж росія сьогодні не може закінчити війну.

"Росія може - путін не може. Там, ви ж розумієте, як тільки війна у нас закінчиться, у нас відразу закінчується путін. Росія хоче, але путін не підходить" - підсумувала жінка.

Нагадаємо, що путін у паніці: Москва оточена, перевіряють все живе, військових затримують

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович назвав причину запізнілої реакції Кремля на вибухи у Криму

Також, у Лукашенка плачуться через замінований кордон з Україною та зруйновані мости: не розуміють, що трапилося