Після анексії путіним Криму, та чотирьох областей, президент Зеленський видав указ, у якому назвав укази президента рф щодо визнання "незалежними" українських територій, нікчемними.

Також під розряд "нікчемних" потрапили інші дії та рішення на виконання цих указів. Про це було оприлюднено відповідний указ на президентському порталі.

Володимир Зеленський. Фото: скриншот Youtube

Визнати нікчемними, тобто такими, що не породжують жодних юридичних наслідків, укази президента Російської Федерації від 17 березня 2014 року № 147, від 21 лютого 2022 року № 71, від 21 лютого 2022 року № 72, від 29 вересня 2022 року № 685, від 29 вересня 2022 року № 686, а також будь-які інші рішення, акти та договори, прийняті, видані та укладені на підставі та/або у зв’язку з реалізацією зазначених указів президента Російської Федерації, – йдеться в указі президента.

Скриншот указу. Фото: president.gov.ua

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Будь-які інші рішення, акти та договори, прийняті, видані та укладені на підставі та/або у зв’язку з реалізацією зазначених указів президента російської федерації.

30 вересня путін оголосив про анексію окупованих областей України (Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької), та виступив із великою антизахідною промовою.

Нагадаємо, ми писали, що Шарій втік з Іспанії, екстрадиція неможлива: де тепер шукатимуть посібника Кремля.

Як повідомляв "Знай.ua" Путін може завдати ракетних ударів по Польщі.

Також "Знай.ua" інформував, що Кадиров і "кухар" Пригожин підірвали авторитет путіна всередині країни: вже ніхто не боїться критикувати диктатора.