Після оголошення на росії часткової мобілізації багато жителів країни-терориста не оцінили прагнення володимира путіна воювати і кинулися з усіх ніг з батьківщини.

Приймати стадо, що бушує, довелося сусіднім країнам, таким як Казахстан, Грузія і, звичайно ж, Туреччина, яка з початку повномасштабної війни в Україні посилено намагається всидіти на двох стільцях.

І якщо казахи і грузини щосили опираються навалі росіян, то турки поки що тільки заробляють на них гроші, піднімаючи вартість тієї ж оренди квартир у два, а то й в три рази.

Але і тут росіяни "віддячили" за гостинність у властивій їм манері.

Черги з машин росіян на кордонах, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Російський турист в алкогольному сп'янінні і з киркою в руках проникнув у мечеть у районі Манавгат у курортній Анталії під час ранкової молитви та налякав оточуючих. Інцидент зафіксували камери відеоспостереження.

Інцидент стався у мечеті Хаджі Айше Четін у районі Гюндогду, уточнило видання CNNturk. Під час вчинення парафіян ранкового намазу російський турист увійшов до мечеті в черевиках і з киркою в руках, здобутою ним із господарських будівель мечеті. Росіянин був п'яний.

Мечеть Чамлиджа

Коли парафіяни молилися, непроханий гість намагався зачинити вікна в приміщенні. Своїми дивними діями він привернув увагу охоронців, які були навпроти мечеті і стали свідками інциденту.

Запідозривши недобре, вони побігли до мечеті. Там вони витягли зі стіни кирку, яку приніс турист, та вивели порушника із будівлі. На місце події невдовзі прибула жандармерія курортного міста Манавгат та забрала п'яного туриста до ділянки. Про причини небезпечних дій затриманий не повідомив. Рішенням суду його депортували на батьківщину.

Бажаємо недбайливому "туристу" якнайшвидшої мобілізації, адже такого вмілого розпорядника "кирками" росіянам точно більше ніде не знайти.

Нагадаємо, що в Якутії будують цілі схеми щодо ухилення від мобілізації: ламають техніку та перекривають дороги до селищ, щоб не воювати.

Раніше ми повідомляли, що в Дагестані протести набирають обертів, жінки відбили першого затриманого призовника, лунають постріли.