Дочка третього президента України Віктора Ющенка Віталіна має закритий аккаунт у соціальній мережі Instagram. На неї підписано трохи більше 1500 чоловік і вона виклала 340 публікацій.

Нещодавно 40-річна жінка, яка з удя по аккаунту, позиціонує себе як бізнеследі, соціальна діячка і дизайнер, опублікувала фотографії зі своєю дочкою і онукою Ющенка — Домінікою.

Читайте Знай в Google News!

Віталіна підписала два знімки словами: "DOMENIKA & mammy". Дочка колишнього президента постала в картатому вбранні з невеликою посмішкою на обличчі, на ній також можна помітити перлинні намиста.

Внучка Віктора Ющенка стоїть поруч з нею і дивиться прямо в камеру в Білій в'язаній кофті, що дуже сподобалося користувачам в коментарях.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Показати ще

"У Домініки очі просто космос, красива дочка, ми її дуже любимо, особливо її обожнює моя Афіна", — написав один з користувачів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дочка екс-президента Ющенка Віталіна з'явилася після довгого забуття: "Коли наступні вибори?".

Як повідомляв "Знай.ua", красуня-внучка Ющенка показала, з ким спить – дуже волохатий. Домініці Ющенку виповнилося 19 років, і тепер у цій дівчині важко розгледіти примхливого підлітка, яким вона була ще недавно.

Знай.ua писав, красуня-внучка Ющенка показала кругленький животик. Старша дочка Віталіни Ющенко, внучка третього президента України Віктора Ющенка, непомітно для мами і дідуся подорослішала, перетворившись на справжню красуню