У банку також озвучили деталі судового позову, в рамках якого планують відсудити у MIND UA 2 млн грн моральної шкоди:

" ми хочемо зробити даний кейс максимально показовим в Україні, журналістська діяльність без дотримання стандартів завдає істотної шкоди будь-якому Банку. Ми хочемо домогтися арешту майна ТОВ "Ф'ючер Медіа", яке є видавцем ЗМІ mind.ua. в якості забезпечення позову в 2 млн грн ми також подалися на арешт рухомого і нерухомого майна головного виконавця замовної статті, журналістки любов Величко і притягнення її до кримінальної відповідальності строком до 2-х років»,– заявив глава відділу правового забезпечення банку Павло Коцюбинський.

Вчора ми повідомляли про те, що CEO fintech - компанії LeoGaming і глава фінансової компанії Леогеймінг Пей Альона Дегрик Шевцова подала в суд на інтернет-видання MIND.UA і журналістку любов Величко. Причина-публікація на сайті mind.ua, що порочить честь, гідність і ділову репутацію позивача. У цій публікації MIND.UA зробили ряд заяв, не підкріпивши їх ніякою доказовою базою. Сама Олена Дегрік Шевцова повідомила, що після перемоги в суді обіцяє передати 1 млн грн благодійному фонду Tabletochki.

В рамках цієї публікації був згаданий і IBOX Bank. Банк також побачив у заявах загрозу честі, гідності та ділової репутації, тому вже формує позовну заяву на MIND.UA. сума компенсації, яку запросить АТ» АЙБОКС БАНК " ще вище – 2 млн грн моральної шкоди.

"АТ" АЙБОКС БАНК " неухильно дотримується високих стандартів роботи банківського сектора в щоденній операційній діяльності, завдяки чому домігся істотних фінансових результатів у 2020 році. Тому заяви на адресу банку, зроблені в матеріалі mind.ua пані Величко, вважаємо такими, які ображають наші честь, гідність і ділову репутацію банку. АТ "АЙБОКС БАНК" дотримується норм, а озвучені заяви завдає прямої моральної шкоди нашій діяльності», — резюмував Павло Коцюбинський.

Популярні новини зараз

Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Показати ще