21 вересня, по всій Україні буде тепло, сухо, багато сонця. В Україні новий тиждень розпочнеться спокійно і без різких поворотів. Більше того, на початку наступного тижня до України після раптового похолодання знову повернеться тепло. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

Читайте Знай в Google News!

За словами Діденко, атмосфера натрудилась недавно, витираючи дощем літню пилюку, легенько підштовхнула заморозками чи просто дуже низькою температурою повітря тих, хто збирався чекати визрівання помідорів до мінімум Миколая і, задоволена, прилягла відпочити. А з нею і синоптики.

"До кінця тижня в Україні буде тепло, сухо, багато сонця. Карта на завтра. Хіба що туманами осінь нагадуватиме, хто тут - головний вже. І ще холодними чи прохолодними ночами. А у денні години очікується +20+26 градусів", - зазначає синоптик.

Погода, фото facebook Наталки Діденко

У Києві завтра й по тижню буде сонячно. У понеділок в столиці +22, +23 градуси. Надалі до +25, +26 градусів. Діаграма.
Так що найближчим часом - навала темних окулярів у поєднанні із легкими флісами чи кардиганами, рожевих помідорів, фантастичного винограду, світлого взуття і світлих надій на темну осінь у вигляді смачних консервацій і варення.

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.