Група хмельницьких підлітків зазнала цькування через підтримку ЛГБТ-спільноти. Десь в середині серпня в них була кинута петарда, а потім їх фото з райдужною символікою було опубліковано в Інтернеті і у хлопців з'явився страх пересуватися по місту.

Читайте Знай в Google News!

Напад стався після того, як компанія з підлітків, що підтримують ЛГБТ, домовилися в закритому чаті про зустріч. Однак про це дізналися "противники" даної спільноти і знімали момент кидка петарди на відео.

У момент, коли постраждалі викликали поліцію, нападники вже зникли, але залишилися інші — вигукують образливі слова на адресу молодих людей. Представники поліції не зробили нічого корисного, вони лише перевірили, чи мають присутні петарди і поїхали.

Через пару днів ті ж самі підлітки знову вийшли з райдужною символікою і були опубліковані на сторінці "Хмельницький Live" в Facebook: "У центрі Хмельницького Підлітки розгулювали з символікою ЛГБТ. Поблизу овочевого ринку городяни сфотографували підлітків, які переносили райдужний прапор. Як ти ставишся до такого?"

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Деяких хлопців з компанії дізналися і тепер вони бояться, що в майбутньому на них може бути скоєно напад. Родичка однієї з дівчат звернулася до адміністратора цієї групи з метою видалення фотографії учасників руху. Однак їй відмовили і за порадами представників правоохоронних органів, вона вирішила заявити в поліцію за статтею 182 КК України "Порушення недоторканності приватного життя".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, трагедія всієї України спливла в історії Невгодівської, по колу посилають нафіг, - ігор Лесєв.

Як повідомляв "Знай.ua", комунальники спиляли не ту березу і змусили реготати всю Україну: пила є-розуму не треба

Знай.ua писав, Кернес "підгодовує" пернатих перед виборами: "Навіть птахи голосують!"