Порошенко, фото: Getty Images

Видання Forbes Україна вляпалося у гучний скандал через Порошенка

Журнал "Forbes Україна" потрапив у гучний скандал через рейтингу найбагатших українців - у першій трійці українського Forbes опинився експрезидент Петро Порошенко. У той же час на американському (глобальному) сайті Forbes міститься інша інформація щодо найбагатших українців, і Порошенко не входить до переліку мільярдерів.

Єврокомісія, скріншот: YouTube

Єврокомісія виділила Україні 500 млн після виконання 12 вимог

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Європейська комісія виділила Україні другий і останній транш четвертої програми макрофінансової допомоги в розмірі 500 мільйонів євро. У п'ятницю, 29 травня, в Брюсселі представниця Єврокомісії Березня Вечорек повідомила про рішення Єврокомісії.

Затримання, скріншот з відео

Підняли на вуха Закарпаття і Київ – СБУ затримала продавців "щасливого" життя в Європі

У Києві правоохоронці затримали "організатора" міжрегіональної групи, яка займалася нелегальною переправленням іноземців до країн ЄС. А коштувала така "послуга" зловмисникам 5 тисяч американських доларів з клієнта. Про це йдеться на сайті Служби безпеки України.

Сімейне насильство в Україні набуває трагічних масштабів, Тengrinews

П'янки і насильство в сім'ї - в Україні хочуть рятувати дітей від недбайливих батьків

У Міністерстві соціальної політики України заявили, що через ситуацію вимушеної самоізоляції з'явилися ризики загострення в суспільстві ряду проблем, зокрема, неналежне виконання батьками своїх обов'язків, вживання алкоголю та домашнього насильства, вони обговорили план спільних дій щодо забезпечення безпечного середовища для дітей під час карантину. Відповідне повідомлення з'явилося на сайті Мінсоцполітики.

Міхеіл Саакашвілі, скрін з відео

Саакашвілі сказав, хто врятує українську економіку. Але їх кошмаритимуть

Українську економіку врятують лише підприємці, представники малого і середнього бізнесу. І поки влада цього не зрозуміє і буде "кошмарити" цей бізнес, замість того, щоб дати можливість розвиватися — країна з кризи не вийде. Про це заявив голова Виконавчого комітету реформ Міхеїл Саакашвілі в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера".