Гуртожиток для того і гуртожиток, щоб у ньому жили всі. Ми звичайно ж подумаємо, в першу чергу, про людей. Однак птахи думають інакше, і теж зовсім не проти “заїхати” у теплу й затишну кімнату, де багато простору, і є м'які ліжка з високими шафами. Саме така історія сталася в гуртожитку при одному з київських Вузів.

Їдучи на вимушені канікули із-за коронавіруса, студенти, мабуть, поспішали дуже сильно. Та так сильно, що банально забули закрити вікно. Цією помилкою не забули скористатися голуби. Коли в кімнату зайшов комендант, він обімлів. У приміщенні були “сліди життєдіяльності” голубів практично всюди. Особливо постраждали комп'ютерний стіл і ліжко одного зі студентів. Проте найбільш дивним було не це, а два вже оперилися пташеня, які грілися в ковдрі на одній з ліжок.


Студентам дуже пощастило, що навчальний рік в Україні вирішили не відновлювати. Однак при повернення в гуртожиток у вересні, їх чекає велике прання, а заодно і шмагання від коменданта. Пташенята голубів, по всій видимості, так і залишаться в кімнаті, поки не зможуть вилетіти звідти самостійно.

Як повідомляв портал Знай.ua, Горобець чи продавець? Дика птиця борсалась посеред м'яса в Novus.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Також Знай.uа писав, що Клієнти підловили АТБ у продажу гуманітарних масок з Китаю - "Випадковість або навмисний хід".