З'явилася інформація, що деякі українські мережі АЗС з 30 квітня по 4 травня продовжили методично знижувати ціни на автогаз, дизельне паливо і бензин.

Дані щоденного цінового моніторингу "Консалтингової групи А-95" говорять про те, що середня ціна автогазу в Україні знизилася на 17 коп/л, до 8,33 грн/л, а бензин і дизельне паливо в деяких регіонах подешевшали на 10-70 коп./л. Про це повідомляють українські ЗМІ.

АЗС, фото Pxhere

Зокрема, ціна автогазу на станціях ОККО знизилася на 44 коп/л, до 8,92 грн/л; на WOG автогаз подешевшав на 41 коп/л, до 8,89 грн/л. Мережа SOCAR також знизила ціни на 41 коп/л, БРСМ-Нафта — на 16 коп/л. На АЗС Автотранс зріджений газ в середньому подешевшав на 50 коп/л, до 7,98 грн/л; KLO знизили ціни на 30 коп/л, до 7,99 грн/л. Також автогаз подешевшав на АЗС AMIC, Shell, UPG, BVS, Chipo, Род-Ник, Mango і Motto.

За вихідні оператори AMIC, Автотранс, Sun Oil, Motto і Chipo знизили ціни в деяких регіонах на бензин і ДТ на 10-70 коп./л. На заправках Sun Oil ціни знижено в середньому на 11 коп/л, до 19,10 грн/л на бензин А-92, 18,99 грн/л за ДТ і 20,10 грн/л за А-95. AMIC опустила ціни бензину і дизпалива на 50 коп/л; Моttо і Chipo - в середньому на 20-70 коп/л

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні стрімко дешевшає бензин – інфографіка цін.

Як повідомляв Знай.uа топ-5 способів економії на бензині влітку, які варто взяти на замітку.

Знай.uа писав, дизпаливо подешевшало на 20% вперше з 2018 року, нові ціни здивували всіх.