На Рівненщині правоохоронці притягли до відповідальності священника, який порушив карантин та зібрав понад пів сотні прихожан в церкві.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

Як відзначається, інцидент мав місце в селі Ставок, що на Костопільщині. Саме там священник і зібрав у приміщенні тамтешньої церкви кілька десятків людей, частина яких і зовсім була без масок.

Поліцейський, фото з вільних джерел

"Працівники поліції, які виїхали на місце події, виявили у храмі близько 40 прихожан, а на його території — 15 осіб. На настоятеля церкви, який до того ж проводив богослужіння без захисної маски, поліцейські склали адміністративний протокол за порушення правил карантину щодо людей за статтею 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Варто зауважити, що загалом із початку запровадження обмежувальних заходів до поліції Рівненщини станом на 27 квітня надійшло 1924 повідомлення щодо порушень правил карантину, за результатами перевірки яких складено 156 адміністративних протоколів за статтею 44-3 КУпАП.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російські попи після враження коронавірусом Києво-Печерської лаври стала вимагати допомоги в української влади

Як повідомляв портал Знай.ua, в УПЦ Московського патріархату вирішили не прислухатися до закликів влади і відкрити на Великдень церкви

Також Знай.ua писав, у священника УПЦ МП виявили коронавірус.