Людяність – те, чого так не вистачає багатьом людям. Часто ми байдуже ставимося до проблем іншої людини. Що вже говорити про тварин, повз яких люди просто проходять. Однак далеко не всі люди бувають байдужими, і це вселяє надію та віру в людство. Це доводить випадок, що стався у Львівській області.
Чоловік, прогуливавшийся в лісочку в болотистій місцевості почув дивний шум. Підійшовши ближче, він помітив дивний, смикається силует. У ній він розглянув собаку, яка, мабуть, прогулювалася в районі боліт, і загрузла в топі.

Собака виявилася німецькою вівчаркою

Чоловік кинувся на допомогу до звіра, але самостійно допомогти йому не міг. Він прийняв рішення зателефонувати рятувальникам. Весь час, поки машина МНС їхала на виклик, він перебував з собакою, і підтримував її голову, не дозволяючи їй зануритися в драговину.
На щастя, ця історія закінчилася благополучно. Чоловік і собака успішно дочекалися рятувальників. Співробітники служби МНС визволили бідну тварину. Вона виявилася німецькою вівчаркою, яка, по всій видимості, пішла з одного з навколишніх сіл. Рятувальники негайно надали собаці першу допомогу. Тварину відвезли до притулку “Мокрий Ніс”, і пообіцяли піклуватися про нього. Такі вчинки зберігають віру в людство. У те, що є люди, яким не все одно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Чорнобилі врятували покалічену "птаха смерті", і радіація тут ні при чому - містичні кадри

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» Вони теж божі створіння - в мережі показали обгорілих тварин, постраждалих через спалювання трави

Також «Знай.ua» писав, що У Львові врятували ягняти, який повинен був стати шашликом - великоднє диво зворушила українців