Філарет у Великдень наразив на небезпеку вірян - цілували Біблію, забувши про маски

Філарет проігнорував рекомендації медиків і влади та всю Великодню ніч правив у Володимирському соборі, а потім і причащав людей.

У Володимирському собор священники на чолі з Філаретом правили нічну службу на Великдень без масок і рукавичок, а потім і взагалі почали причащати прихожан з однієї ложки та давати цілувати Біблію.

Філарет, фото: The Babel

Як довго українцям доведеться носити маски - медики назвали "час Х"

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Коронавірус в Україні зафіксовано вже у 5 449 осіб, з яких 141 померли. Лікар-інфекціоніст Оксана Чемич розповіла, як довго доведеться носити маски.

За чутками, уряд України може продовжити карантин до 11 травня. При цьому лікар зазначила, що знімати обмежувальні заходи до цього часу навряд чи варто.

Карантин в Україні, скріншот: YouTube

0 доларів за барель нафти - такого в історії ще не було, крах відбувається просто зараз

Вартість видобутої в Техасі нафти марки WTI з поставкою в травні 2020 року впала спочатку до 3,19 долара, а потім до 1,51 долара за барель, відновивши таким чином історичний мінімум.

Крім того, ціна сорту WTI з поставкою в червні опустилася до 9,9% (22,6 долара за барель).

Нафта марки Brent знизилася до 26,32 долара за барель. Тим часом на тлі такого падіння в Росії знову зріс курс долара та євро. І вже у наступні хвилини вартість ф'ючерсу нафти марки Brent впала на 99,98%, до 0 долара за барель.

Видобуток нафти, фото Pxhere

Пожежі в Житомирській області розгулялися не на жарт, задіяли танки і військових

Військові приєдналися до гасіння масштабних пожеж у Житомирській області. Вони використовують спеціальні танки, які риють протипожежні рови, припиняючи таким чином поширення вогню. Про це повідомили МВС України.

Повідомляється, що до гасіння пожеж, які ширяться Житомирщиною залучено військовослужбовців 26 артилерійської бригади та 72 окремої механізованої бригади. У зону лиха направили екіпажі пожежних танків, які пробивають просіки в лісових масивах, проорюють протипожежні рови.

Виплати не передбачені - ″антикризовий″ бюджет Зеленського вдарив по молодих

В оновленому “карантинному” бюджеті, який 18 квітня підписав президент Володимир Зеленський, виплати "підйомних" молодим вчителям, анонсовані раніше, не передбачені. Про це заявили в комітеті ВР з питань освіти, науки та інновацій.

Рішення відмовитися від виплат молодим вчителям прийняли для забезпечення фінансування статей видатків життєво важливих в умовах карантину.

Володимир Зеленський, фото Youtube

Зарплату Зеленського за березень розсекретили, скільки мінімалок за раз отримав президент

У березні 2020 року Президент України Володимир Зеленський отримав зарплату в 28 тисяч гривень — без надбавок і премій, які не передбачені.

На руки Зеленський отримав лише 22 540 гривень — з зарплати вирахували 5 460 гривень податків і зборів. Якщо ці кошти перевести у мінімальну зарплату українців - 4723 грн, то це складе 6 мінімалок

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше