Українських лікарів проводжають в Італію, фото Цензор.немає

Українські лікарі прибули до Італії, щоб "знімати відосики"

Епідемія коронавірусу зі страшною силою вирує в Італії. Тому різні країни надсилають в цю країну ліки, провіант, людей, які можуть допомогти італійцям впоратися з проблемою. Не залишилась осторонь і Україна. Наша країна направила до Італії своїх фахівців. Літак з українськими лікарями благополучно приземлився в одному з італійських аеропортів.

Антисептик для рук, фото Pxhere

Українцям продають небезпечні антисептики – підроблені засоби залишають опік і не тільки

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Дезінфікуючі засоби стали найпопулярнішим та найзатребуванішим продуктом в Україні. Так, журналісти перевірили три зразки антисептиків, які продають простим українцям в розпал епідемії коронавірусу. Вони здали зразки на аналіз до лабораторії, щоб дізнатися, що домішують у "вуличні" антисептики і наскільки вони безпечні.

Петро Порошенко, фото Facebook

Плюшки і протоколи з Китаю — Подоляк жорстко "проїхався" по Порошенку

Відомий політичний експерт Михайло Подоляк на своїй сторінці в Фейсбук іронізував над Петром Порошенком, який розповідав про отримання китайських протоколів лікування. "Протоколи з Китаю. Особисто. Тільки йому. При тому, що Комуністична партія Китаю співпрацює тільки з урядами", написав Подоляк. На думку експерта, вже давно потрібно припинити звертати увагу на всякі "листи, плюшки і казки" від колишнього президента України.

Великдень 2020: католицьке та православне свято, Лайфхакер

На пасочку і фарбу для яєць — на українців чекають великодні виплати від держави

Українцям буде за що відсвяткувати Великдень! Про це подбає держава, яка забезпечить спеціальну святкову виплату! Правда, шикувати не вийде. Суми для різних категорій складуть 300 і 280 гривень. Отже, кому адресовано ці виплати? На максимальну доплату в 300 гривень (а значить, на велику паску) зможуть розраховувати непрацюючі пенсіонери, чия пенсія становить менше 3276 гривень. Також виплату буде адресовано людям, які не мають права на пенсію, а також інвалідам і дітям-інвалідам.

Віктор Ляшко, скрін з відео

У МОЗ заявили про пік зараження на коронавірус

З'явилася інформація, що в Україні прогнозується пік зараження на коронавірусну інфекцію COVID-19 14-15 квітня у тому випадку, якщо українці не будуть дотримуватися жорстких умов карантину. Про це заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко.