Верховна рада України, Володимир Зеленський \\ фото Офісу президента України

Верховна Рада прийняла закон про ринок землі: у розпал епідемії і під покровом ночі

Пізно вночі, поки вся країна спала на карантині, депутати прийняли історичне рішення і проголосували за відкриття ринку землі в Україні. Загалом, кнопку "ЗА" натиснув 259 депутатів. Вірто зазначити, що президентська більшість вступила в "широку коаліцію" з партією Петра Порошенка "Європейська солідарність". Також вимогу президента підтримала частина депутатів "Голосу" Святослава Вакарчука.

Військові, фото: ЗСУ

Бойовики на Донбасі зробили коронавірус своєю "біологічною зброєю" проти українських воїнів

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Відомий військовий експерт Михайло Жирохов розповів, як на Донбасі найманці Путіна користуються ситуацію з коронавірусом в Україні "відвойовують" територію. Отже, за його словами, зараз окупанти під приводом боротьби з коронавірусом припинили пускати патрулі ОБСЄ через КПВВ.

Максим Степанов, фото: Уніан

Новопризначений міністр МОЗ порівняв епідемію коронавірусу з війною

Новопризначений міністр охорони здоров'я Максим Степанов оприлюднив своє перше звернення, в якому назвав епідемію коронавіруса війною. На доказ своїх слів міністр послався на світову статистику, яка фіксує, що коронавірус вбиває людей так само, як і війна.

Українці під час карантину цілують ікони, скріншот: Instagram

В українському епіцентрі коронавірусу наплювали на карантин і натовпом зацілували ікону

Як відомо, зараз по всій Україні введено карантин через смертельний коронавірус, який передбачає ряд правил, яких повинні дотримуватися жителі держави. Зокрема, не можна цілувати ікони, а також збиратися у великій компанії. Правда, деякі віруючі "начхали" на такі правила. Наприклад, у Чернівецькій області, яка є одним з лідерів в сумному рейтингу захворюваності на COVID-19 у країні, люди продовжують ігнорувати карантин — вони ходять до церкви і контактують з іконами.

Дмитро Комаров, фото з Facebook

Дмитро Комаров дав важливу пораду українцям

Мандрівник і телеведучий Дмитро Комаров, який нещодавно випустив новий сезон своєї тревел-програми "Світ навиворіт" з Китаю, поділився у Facebook порадами, як безпечно ходити до супермаркету в період карантину.