У вівторок, 24 березня, в Ірпені Київської області комунальні служби провели повну дезінфекцію будинку, в якому жила вагітна жінка з коронавірусом Covid-19.

Так, на вулиці Тургенєвській, 50-А поліцейські в гучномовець зверталися до мешканців не виходити з квартир на період дезінфекції.

"Комунальні служби Ірпеня проводять невідкладні заходи дезінфекції в будинку за адресою: місто Ірпінь, вулиця Тургенівська, 50-А, де мала найбільше контактів жінка, підозрювана на коронавірусну хворобу. Муніципальна варта Ірпеня спільно з поліцією і ДСНС проводять інформування мешканців будинку про заходи дезінфекції та інформують мешканців про моє прохання максимально самоізолюватися. Волонтерський штаб Ірпеня готовий забезпечити мешканців будинку в першу чергу необхідними засобами, продуктами і ліками", - повідомив перший заступник голови міста Олександр Маркушин.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Київщині 24 березня зафіксували новий випадок коронавірусу – захворіла вагітна жінка в Ірпені. Інфіковану доставили в лікарню.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Горбенко заявив, що зараз знаходиться в одній зі столичних лікарень з підозрою на коронавірус.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні можуть ввести режим надзвичайного стану – як зміниться життя людей.