На тлі епідемії коронавіруса, в мережі з'явилося чимало думок вчених, в тому числі і про користь алкоголю в помірних дозах. Для багатьох жителів нашої країни це стало “улюбленої рекомендацією”. От тільки українці сприймають її по-своєму, як завжди оригінально.

Чергова історія, “порадувала” соціальні мережі, прийшла з Закарпаття. Один із співробітників Національної Поліції опублікував відео затримання одного з водіїв. На ролику видно, як червоний ВАЗ-2101 трохи не вилітає на зустрічну смугу, лише майстерність водія поліцейського автомобіля допомогло уникнути зіткнення. Зрозуміло, полісмени швидко наздогнали і зупинили машину.

Коли поліцейський підійшов до автомобіля, стало зрозуміло, що водій не варто навіть на ногах. На запитання, чи вживав він алкоголь, автолюбитель заявив, що немає. Пізніше, коли поліцейські переконалися в тому, що водій п'яний, він почав виправдовуватися. “Бо коронавірус” – саме так він пояснив своє сп'яніння. Однак навіщо він сів за кермо в такому стані, водій так і не відповів. Мабуть, не зміг пов'язати необхідність поїздки з коронавірусом. Втім, він і два слова пов'язував з працею...

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустить найцікавіше.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Показати ще

Нагадаємо, коронавірус вже у Києві зафіксовано перший випадок зараження "чумою" з Китаю.

Раніше портал "Знай.іа" повідомляв, що епідемія коронавіруса в Південній Кореї завершилася.

Також портал "Знай.іа" писав, що коронавірус з Китаю набирає обертів, вчені світу б'ють на сполох.