Зазвичай чомусь вважається, що якщо у жінки є хлопець або чоловік, то саме з ним вони будуть відзначати 8 березня. Але насправді не завжди так виходить, та й жінки після подарунків все ж люблять погуляти у своїй компанії. Найкращим варіантів, звичайно, буде зібратися з усіма друзями, взяти коханого і відсвяткувати день весело, цікаво і незвично. Не забудьте тільки заздалегідь забронювати місця, так як їх у багатьох закладах може вже і не бути.

Один з непоганих варіантів, особливо враховуючи погоду останніх днів – провести час на природі. Ви можете влаштувати пікнік з вже готовою їжею або ж відкрити сезон шашликів ще в самому початку березня. Виїзд на дачу теж ідеально підійде для таких цілей. Але це може бути й інше місце.

8 березня, фото: pixabay

Звичайно, самим стандартним способом буде улюблений бар для компанії або паб. Але можна поєднати цю розвагу з чимось ще – наприклад, з боулінгом або з караоке. У багатьох містах таких закладів навіть занадто багато. Подруги можуть взагалі влаштувати вечір спогадів і ділити різними цікавими історіями. Також для компанії добре підійде будь-яка настільна гра, більярд, клуб віртуальної реальності або щось подібне.

8 березня, фото: pixabay

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Якщо хочете провести цей день удвох, то прогулянка теж не завадить, адже зараз дуже гарна пора. Також можете відвідати ресторан або кафе, в яке давно хотіли сходити, влаштувати романтичний вечір або вечерю. Можете навіть просто приготувати щось смачне. А якщо зовсім вже всі ідеї не підходять, згадайте, що ви робили на День святого Валентина. Щось подібне можна організувати і в це свято.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua новий прем'єр-міністр України Денис Шмигаль вже в перші дні почав псувати репутацію нового уряду. Він вирішив подавати воду в Крим. Меджліс вже відреагував на цю безглузде заяву.

Також Знай.ua писав, клієнти популярного банку в Україні Monobank під загрозою, явно кульгає безпека. Людям розповіли, як можна захиститися від зловмисників, хоча служба безпеки працює не на вищому рівні.

Нагадаємо, тепер українцям доведеться платити за світло за повною, ніяких пільгових 100 кВт/рік більше не буде. Як би не старалися, заощадити з міністром енергетики Олексієм Оржелем у вас не вийде.