Погода на 18 лютого в Україні: точний прогноз

На заході по всіх областях пройдуть дощі і найдужчими вони будуть у Закарпатській області, у Львівській, Волинській та Рівненській. Температура здивує своїми значеннями. У Чернівецькій області найтепліше – до +11 градусів. В інших областях вдень температура підніметься від +7 до +10 градусів. Вночі поки не так тепло, тільки від +1 до +5 градусів, але про морози і мови бути не може.

На півночі теж пройдуть дощі, але не такі сильні, а температура буде нижче тільки на пару градусів. В Житомирській і Київській областях вдень від +7 до +9 градусів, у Чернігівській і Сумській від +6 до +8 градусів. Вночі температура теж не низька – від +1 до +3 градусів і лише в Сумській області можуть бути заморозки до -1 градуса.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

На Сході взагалі не очікуються опади, лише мінлива хмарність, але досить неоднозначна температура. Вночі будуть сильні морози – від -2 до -5 градусів, вдень температура підвищиться від +5 до +7 градусів.

На півдні справжній розпал весни. Весь день буде хмарно по всій території. Температура вдень від +8 до +11 градусів в областях і в Криму, а вночі стовпчики термометрів опустяться тільки від +3 до -1 градуса.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

У центральних областях теж очікується чудова суха погода, без опадів. Температура вдень від +6 до +9 градусів, а вночі від +2 до -1 градуса.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, шкуродери дорого заплатять за всі свої знущання над тваринами. Верховна Рада готує новий закон, уточнюючий штрафи, ситуації і заходи покарання за жорстоке поводження з тваринами. Господарі, які вигулюють улюбленців без намордників, теж заплатять штраф.

Також Знай.uа писав, що в нашій країні не тільки жінкам збільшують пенсійний вік, тепер на черзі і чоловіки. Стало відомо, скільки тепер потрібно буде пропрацювати у своєму житті, щоб заробити право отримувати пенсію.

Нагадаємо, НБУ показав вражаючу статистику. Більшість валюти в нашу країну переводять працівники-емігранти. Ні за що не вгадаєте, з якої країни надійшло найбільше грошей.