Кривава розправа сталася на Київщині. Так, двоє чоловіків вбили свого колегу по роботі за допомогою тротуарної плитки, а потім і взагалі віднесли тіло в ліс, де й спалили його. Наразі до суду вже скеровано обвинувальний акт стосовно зловмисників.

Про це повідомляє прокуратура Київської області.

Як відзначається, злочин мав місце у місті Буча близько другої години ночі. Саме там між трьома чоловіками виник конфлікт, який закінчився криваво. Відтак, під час сварки двоє зловмисників почали хаотично наносити потерпілому удари кулаками та ногами по всьому тілу, а пізніше один із них, тримаючи в руці тротуарну плитку, ударив два рази в голову останньому, від чого молодий чоловік помер на місці.

Поліцейські, фото з вільних джерел

Пізніше, усвідомлюючи, що за вчинене вбивство вони не уникнуть відповідальності, зловмисник вирішили позбутись тіла – вивезли його в ліс та, обливши бензином, спалили, а все, що залишилося, закопали у землю.

Популярні новини зараз

Ні чим не погидують: в ухилянтів-боржників відбиратимуть останнє, в тому числі і особисті речі

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

У доведення вини обвинувачених в суді, останнім загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий рівень.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування напідпитку, пропонував патрульним нестандартний хабар.