Українська державна компанія поштового зв'язку "Укрпошта" повідомила, що на сьогоднішній день немає ніяких доказів про ризик передачі смертельного китайського коронавіруса через посилки. Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії в соціальній мережі Facebook.

Укрпошта

"Всесвітня організація охорони здоров'я наразі не вводить ніяких заборон для міжнародної торгівлі та переміщення товарів через кордони", – йдеться у повідомленні.

До того ж, представники компанії заявляють, що уважно стежать за ситуацією і перебувають на зв'язку з Міністерством охорони здоров'я України і своїми партнерами в Китаї.

"Жодних доказів, які б свідчили про ризик поширення коронавірусу через товари, наразі не зафіксовано", – додали в "Укрпошті".

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Укрпошта

Також в компанії просять не поширювати дезінформацію, пов'язану з посилками.

"Просимо довіряти тільки офіційним джерелам і не поширювати неправдиву інформацію. Особливо таку, де зазначається, що посилки кашляють та чхають", - додали в повідомленні.

Нагадаємо, що генеральний директор державної компанії "Укрпошта" Ігор Смілянський відверто зізнався, що в грудні 2019 року отримав зарплату понад 1 мільйон гривень, а оклад в 2 мільйони гривень - назвав фейком.

Як повідомляв портал "Знай.ua", бурхливу реакцію в мережі викликала інформація про те, що Укрпошта буде спалювати посилки з Китаю через коронавіруса.

Також "Знай.ua" писав, що політичний оглядач Михайло Шнайдер вирішив прокоментувати космічну зарплату керівника "Укрпошти" Ігоря Смілянського.