Уже всі знають, що майбутній 2020 рік - це рік Білій Сталевий Щура, кожен намагається якомога краще підготуватися до новорічних свят, і бере до уваги всі рекомендації щодо правил для відзначення нового року. За східним календарем рік вступить в силу вже з 25 січня 2020 року, а завершиться 11 лютого 2021 року.

Майбутній рік Щура стане 4718 роком і пройде під знаком Білій Сталевий Щура, варто зауважити, що таке поєднання можливе лише раз в шістдесят років. У 2020 році Щур починає дванадцятирічний цикл китайського календаря, саме тому майбутній рік вважається значущим для кожного із знаків зодіаку як східного, так і західного.

Астрологи дотримуються думки, що Біла Щур безсумнівно оцінить заслуги кожного, і за короткий період часу роздасть завдання на новий гороскопічним цикл. Всім знакам зодіаку без винятку варто намітити свої плани на найближчі дванадцять років, і можна навіть не сумніватися - успіх чекає у всіх починаннях, якими б нереалістичними вони не здавалися.

Напередодні свята всі люди намагаються підготуватися до зустрічі нового 2020 року і задобрити майбутню господиню білу Щура. Так в інтернеті з'являється багато запитів, по темі нового року, як зустріти, що надіти, що приготувати, і як прикрасити приміщення до свята. Все це і багато подібних запитів зараз найбільш актуальні для всіх людей перед новорічними святами.

Значення щура в Східній астрології

Згідно з легендою саме щур першою з усіх тотемний тварин прийшла на зустріч з Буддою, саме завдяки цьому їй випала можливість відкрити східний календар. На сході цей звір у всіх асоціюється з багатством і благополуччям, чистотою і доброчесністю, її поважають і люблять. У Китаї ж щур є національним героєм, так як саме вона принесла голодуючим людям рисове зернятко.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Східні народи, дотримуються думки, що щур - це така тварина, яке відрізняється розумом і терплячістю, цілеспрямованістю, а також має чудову пам'ять. Цей звір з легкістю може знайти вихід із найскладнішої ситуації, так само їй не важко все недоліки перетворити в достоїнства, вона вміє аналізувати, але в цей же час може бути надто вимоглива до себе і оточуючих. Навіть беручи до уваги прагматичність цього звірка, варто зробити акцент на тому, що їй дуже подобається мистецтво, так само вона нерідко цікавиться духовними цінностями.

Цей звір прихильний до тих, хто вміє інвестувати певні суми грошей у власні емоції.

Щур у східній астрології, koolinar
Щур в східній астрології

Кожен раз, коли настає рік Щура, все люди починають відчувати позитивні зміни практично відразу, в більшості сфер свого життя. Але варто знати, що на початку року буде не зайва обережність і обачність у всіх справах, а вже навесні сміливо можна брати ситуацію в свої руки і розпоряджатися всіма питаннями так, як вважаєте за потрібне. Варто знати, що всі дії, які людина зважиться здійснювати в майбутньому році йому варто здійснювати зі світлими думками, і обов'язково поважати права інших людей.

Так як господиня наступаючого року є покровителькою багатства, то кожній людині не буде зайвим придбати що - щось дуже цінне, наприклад, квартиру, машину, можна навіть змінити нецікаву роботу або переїхати жити в інше місто або країну, господиня року буде на боці таких рішучих вчинків , таким чином кожного хто ризикнув, чекає неймовірна удача.

В цей же час не варто забувати, що 2020 рік високосним, так що для досягнення своїх планів кожній людині доведеться чимало попрацювати. Господиня року - Біла Щур буде досить прихильна до тих, хто хоче міцну сім'ю, так само буде брати участь в налагодженні дружніх зв'язків.

Подарунок для дитини на Новий 2020 рік

Звичайно ж на новорічні свята всім хочеться побалувати найменших мешканців будинку, так як вони щиро вірять в чудеса і чекають їх під новий рік, загадують бажання, пишуть листи дідові морозу з проханням про подарунок. Тому дорослі намагаються підтримати всі їх такі затії, і порадувати оригінальними і довгоочікуваними подарунками. Нижче в статті пропонуємо ознайомиться докладніше з ідеями подарунків для різного віку і статі дитини.

Подарунок для дитини, mamabook
Подарунок для дитини

Подарунки дітям до року

Усі батьки хочуть побалувати свого малюка, так місячній дитині можна подарувати брязкальця, м'які іграшки, мобіль на ліжечко для концентрації уваги на об'єктах. На два місяці можна подарувати брязкальця і ​​підвіски на ліжечко і коляску, якщо вони будуть яскраві, то малюк просто не буде відводити від них погляд. Тримісячного дитині буде цікаво грати з гризушкамі і м'якими іграшками. Маленькому піврічній дитині можна подарувати розвиваючий килимок з іграшками, ходунки, інтерактивні та музичні іграшки, безсумнівно стануть корисними в розвитку для дитини. Семимісячного малюка можна подарувати: іграшку - проектор, кубики, гумові іграшки для купання, обійдуться недорого, але будуть дуже актуальним подарунком до цього віку. На десять місяців можна піднести подарунок у вигляді: пірамідки, ігрового набору з фігурками, хлопчикові машинки з великими деталями в цьому віці вже починають бути цікаві.

На рік дитині можна подарувати: логічні іграшки зі збором форм, пластилін для дрібної моторики, набір іграшок для ванної, автокрісло вже так же буде необхідно для однорічної дитини.

Подарунки дітям до року, gidgood
Подарунки дітям до року

Іграшки для більш старших дітей

Півторарічній дитині будуть цікаві: яскраві книги, конструктори з великими деталями, м'ячі та музичні іграшки.

Двох річному хлопчикові сподобається грати з трасами і машинками, вже актуальним подарунком стає набір інструментів, щоб малюк міг разом з татом ремонтувати які - то прилади в будинку, книжки та пазли незамінний подарунок для розвитку. Дівчинці в цьому віці безсумнівно сподобається свій власний карапуз з яким вона зможе ходити на вулицю, музичні інструменти і книги, набори з фігурками різних тварин, допоможуть розвивати пам'ять і правильно розвиватися дитині.

Батькам не важко буде знайти подарунок трирічній дитині, так як йому сподобається: конструктори, знімні жорсткі диски, різні набори для купання і малювання, дівчаткам можна презентувати набір дитячого посуду, а хлопчикам цікаво буде зібрати пазл із зображенням улюбленого мультиплікаційного героя.

Мамі, щоб вибрати подарунок п'ятирічній дитині доведеться постаратися, так як в цьому віці для хлопчиків актуальні подарунки у вигляді: набори інструментів, гоночні треки, складні конструктори і пазли на велику кількість деталей. Дівчинці ж краще подарувати: музичну або розвиваючу іграшку, малюка за яким вона зможе доглядати, годувати його і брати його з собою на прогулянку, ігрові набори з героями з улюблених мультфільмом безсумнівно порадують маленьку принцесу.

Іграшки для дітей, kleo
Іграшки для дітей

Оригінально можна привітати дитину, який вже вчиться в садку, зараз до речі будуть, іграшки та різні набори в які можна грати з усіма друзями.

Семирічній дитині корисним подарунком стане: книга з яскравими картинками і цікавими історіями, коли він в школі навчиться добре і швидко читати, будь-яка книга буде йому не по чому. Настільні ігри, дошки для малювання крейдою і маркером, дозволять успішно підготувати маленького учня до школи.

Таким чином подарунок для дитини вибрати абсолютно не складно, на сьогоднішній день магазинів існує величезна безліч як стаціонарних, так і в інтернеті. Так що знаючи смаки і переваги малюка, можна з легкістю вибрати для нього довгоочікуваний подарунок, яким він буде із задоволенням грати як сам, так і в колі своїх друзів.