Стало відомо, що на вівторок, 17 грудня, Національний банк України встановив офіційний курс гривні до долара на рівні 23,49 гривень/долар, що є найбільшим значенням з січня 2016 року.

Курс валют на 17 грудня

Слід зазначити, що згідно з даними на офіційному сайті Національного банку України, попередній чотирирічний максимум за офіційним курсом був встановлений на понеділок, 16 грудня, на рівні 23,50 гривень/долар.

  • 1 долар США – 23,50 грн;
  • 1 євро – 26,26 грн;
  • 10 російських рублів – 3,76 грн.

Нагадаємо, що в останні кілька місяців в Україні відбуваються незрозумілі речі з курсом американського долара. Божевілля - "зелений" стрімко котиться до позначки в 20 гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют після вихідних. Курс долара в порівнянні з показниками минулого тижня, впав в ціні і становить 23,49 гривень.

Популярні новини зараз

Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине

Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну

"Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок

"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони

Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що Національний банк України встановив курс долара на понеділок, 16 грудня. Вартість американської валюти продовжує активно і системно падати. Курс долара в порівнянні з показниками минулого тижня, впав в ціні і становить 23,49 гривень.