Відомий український блогер Михайло Шнайдер розповів шокуючу історію. Українка у супермаркеті вкрала продукти на суму 55 гривень, за що її судитимуть.

Про це він повідомив на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Це вже не просто сумно це справжня трагедія.
Ця невесела історія, що сталася кілька днів тому в Кременчуці. Жінка намагалася винести з магазину... палку ковбаси, вартістю... 55 ГРИВЕНЬ. В результаті її затримали охоронці супермаркету і викликали поліцію.
Тепер її чекає суд", - йдеться у дописі.

Шнайдер наголосив, що вона вкрала не алкоголь чи якісь речі для свого задоволення, а лише ковбасу, адже у неї не було грошей, щоб заплатити.

"Злидні й безвихідь змусили її взяти з полиці цю нещасну Ковбасу. Ну, а наша "доблесна" поліція просто чудово виконала свою роботу. Ось тільки чомусь затримують і карають самих бідних і беззахисних. А тисячі топ-корупціонерів, які обібрали нас на МІЛЬЯРДИ ДОЛАРІВ, продовжують насолоджуватися свободою, розкішшю і багатством. Ось така наша реальність", - резюмував Шнайдер.

Популярні новини зараз

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

Нагадаємо, що калькулятор розмитнення євроблях: "шпаргалка" для водіїв про купівлю вживаних авто.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Слуга народу" протягнула руку допомоги "євробляхам": що пропонують по розмитненню нардепи.

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.