Профільний комітет Верховної Ради України дійшов до процедури розгляду нового законопроєкту, згідно з яким українки можуть виходити на пенсію за виконанням 55 річного віку.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Так, зокрема, парламентський комітет рекомендував народним депутатам відхилити законопроєкт №0972 про пенсійний вік жінок. Про відповідне рішення комітету по завершенню розгляду оголосила нардеп від президентської партії "Слуги народу" Галина Третьякова.

Пенсіонери, novemisto.info

"Комітет розглянув ініціативи, подані президентом Володимиром Зеленським, до закону "Про внесення змін до закону "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" про вдосконалення пенсійного забезпечення" (реєстр. №0972). У цих пропозиціях було рекомендовано відхилити даний проєкт закону, який дозволяв би жінкам виходити на пенсію в 55 років. За відповідне рішення проголосувала більшість членів комітету. У той же час, на засіданні обговорювалося, що для подолання вето за документ повинні проголосувати 300 нардепів.", - заявила Третьякова.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Як відомо, даний законопроєкт дозволяв би до 2022 року жінкам виходити на пенсію у віці 55 років за наявності 30-річного стажу та за умови звільнення з роботи.

Нагадаємо, українці розкритикували Зеленського після наради про тарифи: "Саме так виглядає кінець...".

Як повідомляв Знай.uа українкам з "молочними" грудьми можуть дозволити працювати менше: що задумали слуги народу.

Знай.uа писав, на пенсію в 55: пропозицію Зеленського розглянули, до чого готуватися українцям.