Стало відомо, що в п'ятницю, 18 жовтня, у кулуарах Верховної Ради України нардепи раптово виявили дику куницю. Бідолаха дуже злякалася людей і намагалася втекти, однак безрезультатно. Про це повідомляє на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook Ярослав Железняк.

"Пленарний тиждень у Раді закінчився несподівано. Знав, що в парламенті можна побачити різне, але навіть мене такий гість здивував", - написав політик.

Так, він розповів, що це тварина благополучно зловили і відпустили на свободу. Про подальшу долю дикої куниці не йдеться.

До того ж, нардеп у своєму пості розмістив ще й відео, на якому добре видно, як куниця стрибає як на стіни, так і двері в спробах знайти хоч який-небудь вихід на вулицю. Залишається невідомим, як звір потрапив в будівлю українського парламенту.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Нагадаємо, що нардепи проголосували за законопроект про державний бюджет на 2020 рік за основу в першому читанні.

Як повідомляв портал Знай.ua, на переговорах у Мінську Росія вимагала постійного "особливого статусу" для Донбасу, а також відкриття контрольного пункту в Щастя.

Також портал Знай.ua писав, що Анатолій Остапенко замість вирішення важливих державних питань вирішив розібратися з "інтимними проблемами".