Кожен рік представники ЛГБТ-спільнот проводять марші, мітинги та паради. Вони добиваються допомоги і захисту і доводять, що абсолютно не відрізняються від інших людей. Однак вони все одно часто піддаються насильству. Це відбувається як в їх рідних країнах, так і за кордоном.

ЛГБТ-спільноти

Так, Україна посіла 62 місце у рейтингу найнебезпечніших країн для ЛГБТ-туристів. Про це відомо з щорічного рейтингу LGBTQ+ Danger Index 2019.

Найнебезпечнішою країною для ЛГБТ-туристів є Нігерія, друге місце зайняв Катар, а на третьому сидить Ємен.

Найбільш безпечними країнами для таких туристів є Швеція, Канада та Норвегія, які зайняли 150, 149 і 148 місця в рейтингу.

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Слід зазначити, що в суботу, 23 листопада, в Києві пройшов "Транс-марш 2019" в пам'ять про жертви трансфобії. Цю акцію організували щоб підняти питання становища трансгендерів в суспільстві, їх дискримінації і питання захисту прав.

Скріншот, LGBTQ+ Danger Index

Нагадаємо, що у Києві пройшов "Транс-марш 2019" в пам'ять про жертви трансфобії.

Як повідомляв портал Знай.ua,, в Грузії спалахнули заворушення через прем'єри фільму про танцюристів-геїв. Протестувальники - в основному члени радикальної організації.

Також портал Знай.ua писав, що відома 41-річна російська телеведуча Анфіса Чехова, яка довгі роки вела просвітницьку програму про секс, не змогла розшифрувати абревіатуру ЛГБТ.