У патрульного Василя Коряка в ніч на 23 листопада повністю згорів будинок. Чоловік відомий, як ветеран АТО, що служив на Донбасі. Про це повідомив друг військового Мартін Брест на своїй сторінці в Facebook. Брест повідомив, що причину пожежі поки що з’ясовують експерти.

Дружина Василя Коряка повідомила в соцмережі, що пожежа сталася дуже швидко, але, на щастя, вся сім'я ціла і неушкоджена.

Пожежа у Василя Коряка, фото Facebook

"Будинку немає. Прокинемося, пройдемося - напишемо подробиці. Вася спить, після 3 тільки лягли, не будіть його) Треба берегти себе. Але не варто зберігати речі - вони тлінні. Чомусь особливо в дитячих кімнатах....", - написала Оксана і опублікувала фотографії пожежі.

Пожежа у Василя Коряка, фото Facebook

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

    Сам ветеран і поліцейський Василь Коряк написав, що причина, швидше за все в замиканні проводки в сараї, який був прибудований до будинку.

    "Коли я вискочив, вже нічого не зміг зробити зі своїми трьома вогнегасниками. Не диверсія і не підпал, точно. Документи, зброя, якусь частину речей теж винесли. Машини встигли відігнати. Живемо у батьків (сусідній будинок), їжа і одяг є", — написав Василь.

    Скріншот, фото Facebook

    "Приїхали. Будинку - пи**ець. Першим загорівся сарай, в ньому були генератор, каністри з бензином і гума. Тому у будинку не було шансів, тут вам і без мене зрозуміло. Коробка залишилася, але по куту тріщина, я хер його знає, можна там її полагодити чи ні. В принципі, крім самої коробки - цілим залишився аж шафа в передпокої, ну і по дрібниці", - додав військовий вже згодом.

    Скріншот, фото Facebook

    За словами Коряка, винесли документи, зброю, ну і якісь речі. Він сам обпік руку трохи. Обидві машини Оксана відігнала в першу чергу, до винесення речей і решти. Напевно, саме вигін машин врятував життя, бо дві залізяки на газу нормально б могли вибухнути.

    Пожежа у Василя Коряка, фото Facebook

    Напис HOME SWEET HOME діти написали крейдою на будинку, коли Василь повернувся з війни. Вона чомусь не згоріла.

    Нагадаємо, українцям покажуть життя захисників без прикрас: від берців до окопів.

    Як повідомляв Знай.ua, український захисник загинув просто на полігоні: загорівся, як факел.

    Також Знай.ua писав, що Україна втратила вірного сина на Донбасі, побратими не стримують емоцій.