Китайський мільярдер і засновник популярної компанії AliExpress Джек Ма приїхав в Україну для того, щоб виступити на економічному форумі в столиці. Про це повідомляє УНІАН.

Джек Ма

Так, бізнесмен був заявлений у списку інших спікерів Київського міжнародного економічного форуму, який відбудеться 8-9 листопада в українській столиці.

Джек повідомив, що планує запропонувати своїм бізнес-друзям інвестувати в Україну.

"Я впевнений, що Україна і Китай мають працювати разом. Я думаю про те, щоб запросити багатьох моїх бізнес-друзів приходити в Україну. Тут повно можливостей. Я говорю зараз не як політик, а як бізнесмен", - заявив Ма.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

До того ж, мільярдер оцінив вступну промову глави держави Володимира Зеленського, який закликав інвесторів активніше вкладати кошти в Україну і український народ.

"Мені подобається, що говорить президент України. Він каже: інвестуйте в людей, в майбутнє і в малий і середній бізнес. Це дуже важливо для відносин між Україною і Китаєм. В Україні прекрасна земля, розумні люди і красиві жінки. Як може бути така прекрасна комбінація?" – зазначив засновник AliExpress.

Джек Ма

Нагадаємо, що у Харкові в компанії бізнесмена Андрія Ярославського засвітився засновник AliExpress, Alibaba і найбагатша людина Китаю Джек Ма.

Як повідомляв портал Знай.ua, український бізнесмен, телеведучий і політолог Андрій Пальчевський нагадав главі держави Володимиру Зеленському про обіцянку щодо деолігархізації.

Також портал Знай.ua писав, що засновник китайського інтернет-гіганта Alibaba Джек Ма розповів, що для того, щоб досягти успіху в будь-якій сфері, потрібно багато і наполегливо працювати.