зустріч Зеленського і Трампа

Трамп не любив Україну до Зеленського: Волкер в Конгресі видав неприємну правду

У США оприлюднили стенограми свідчень колишнього спеціального представника США в Україні Курта Волкера. Волкера допитали в ході розслідування питання про імпічмент президента США Дональда Трампа.

Українські пенсіонери, Vlasno

У бюджеті-2020 знайшлися суттєві прогалини

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Кабінет міністрів переписав бюджет України на 2020 рік, який вже встигли прийняти в першому читанні. Правда, до проєкту не заклали ні обіцяного підвищення зарплат вчителям, ні підняття прожиткового мінімуму до "фактичного рівня".

Бориспіль

В аеропорту столиці оголосили НП, підозра про захоплення літака: відео з місця подій

В аеропорту Схіпхол, що в Нідерландах, оголосили надзвичайну ситуацію. Офіційних причин цього поки не озвучено, проте військова поліція повідомляє про "підозрілу ситуацію на борту одного з літаків".

Ляшко побив Геруса

Ляшко побився з Герусом: "Олежка взявся за своє"

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко напав на голову парламентського комітету з енергетики і ЖКГ Андрія Геруса. Про це повідомив відомий український журналіст і політичний експерт Юрій Романенко на особистих сторінках в соціальних мережах.

Киянин розстріляв сусіда з автомата після страшного викриття

У середу, 6 листопада, пізно ввечері у Києві чоловік стріляв у свого сусіда на вулиці Чаадаєва, 2-А (Борщагівка). Зараз потерпілий перебуває в лікарні у важкому стані. Про це повідомила свідок інциденту Світлана Панюшкіна на своїй Facebook-сторінці.

ДТП у Святошинському районі Києва

У Києві невідомий кинув вибухівку на дах автомобіля: є загиблі і поранені

У Києві невідомий на мотоциклі під'їхав до авто і поклав на дах невідомий предмет і поїхав. Предмет незабаром вибухнув. Внаслідок цього загинув пасажир машини. Поліцейські ввели операцію "Сирена" для розшуку мотоцикліста.