Стало відомо, що в українській столиці водій автобуса під номером 63 нецензурно висловився в бік пасажирів, а також відмовився зупинятися на належній зупинці, незважаючи на прохання. Про це повідомив користувач у пабліку "Транспорт Києва" в соціальній мережі Facebook.

Так, двоє літніх людей попросили зупинити громадський транспорт на легальній зупинці на вулиці Тепловозній. Водій автобуса не захотів зупинятися, а на протести пасажирів, які знаходилися в салоні, відповів матірною лайкою.

Також користувач мережі запропонувала керівництву транспортного підприємства вжити заходів та провести виховну роботу.

Популярні новини зараз

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

Показати ще

Нагадаємо, що у Києві на проспекті Героїв Сталінграда в маршрутки "Богдан" відвалилися задні колеса, коли вона рухалася по дорозі з переповненим людьми салоном.

Як повідомляв портал Знай.ua, київських школярів з грудня цього року чекає транспортний ноу-хау - їм почнуть масово видавати електронні учнівські квитки, замовити які можна буде з наступного тижня листопада через додаток Kyiv Smart City.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві з 1 листопада змінюються правила вуличного руху. Зокрема, вводиться "зимовий" обмеження швидкості пересування вулицями міста до 50 км/год.