В одній із столичних шкіл стався надзвичайний випадок. Відтак, через цькування з боку однокласників, неповнолітня вистрибнула з четвертого поверху. Наразі дівчина у важкому стані перебуває у лікарні, пише "Інформатор".

Як відзначається, подія мала місце у школі №173, де і вистрибнула учениця сьомого класу. За словами тітки потерпілої Катерини, сталося таке через те, що школярка систематично зазнавала булінгу з боку своїх однокласників. Адже через те, воно мулатка, її у школі називали "мавпою". Також, як підкреслюється, вчителі знали про расистські образи на адресу потерпілої, проте ніяк не реагували на ситуацію.

Також, як розповідають рідні, семикласниця не хотіла ходити до школи і неодноразово казала, що там їй не подобається. Відтак, потерпіла не витримала, та під час занять скоїла свій жахливий вчинок – вистрибнула з вікна. Зауважимо, що перед цим дівчина запитала своїх однокласників: "Якщо я вистрибну з вікна, ви теж будете сміятися?".

Наразі дівчинка перебуває в "Охматдиті". Її стан лікарі оцінюють як стабільно-важкий. У дитини травми ніг, тазу, хребта, переломи ребер, забій легенів і черепно-мозкова травма.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Щодо адміністрації школи, то вони всіляко намагатиметься зам'яти ситуацію і переводять усі стрілки на батьків і сім'ю дитини, знімаючи з себе всю відповідальність. Наразі з усіма учнями сьомих класів уже "провели роботу", так сказали, аби відповідали слідчим, що потерпіла дружила з усім класом.

Нагадаємо, що таргани влаштували "гонки" в дніпровському супермаркеті, гидливим не дивитися: дикі кадри.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що у Сумах на заводі прогримів вибух, десятки постраждалих: кадри з місця події.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що нічого страшного: експерти розповіли, які продукти можна їсти після "прострочення".