На Південному вокзалі, через переслідування поліцією, себе підірвав один із нападників, який влаштував криваву стрілянину у Харкові на вулиці Клочківська.

Таку інформацію повідомив голова поліції Харківщини Валерій Сокуренко.

За словами Сокуренка, зловмисник намагався зникнути із місця події на автомобілі, проте за декілька кілометрів зупинився та підпалив автівку, причому зброю скинув поруч:

"Коли поліцейські наздогнали його та дістали зброю, він дістав гранату і підірвав себе. У нього було ще 4 гранати". Валерій Сокуренко

Очільник харківської поліції наголосив, що зловмисник є жителем міста Горлівка Донецької області, раніше він уже відбував покарання у місцях позбавлення волі. На момент скоєння злочину чоловік мешкав у Харкові:

Популярні новини зараз

Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

"Є ключі від квартири, де він проживав. Нам важливо вийти на замовника цього вбивства. Таке враження, коли кілер боявся замовника більше, ніж поліцію". Валерій Сокуренко

Сокуренко підкреслив, що один чоловік відкрив вогонь по двом іншим, проте постраждалі теж були озброєні. Очільник поліції розповів, що один із них помер по дорозі до лікарні, інший - знаходиться в реанімації.

За попередньою версією слідства - сталася "бандитська розборка".

Нагадаємо, що у Харкові біля супермаркету “Восторг” на вулиці Клочківській пролунали постріли.

Раніше портал писав, що сьогодні у Дніпрі водій маршрутки нахамив матері загиблого на Донбасі бійця, яка хотіла проїхати за пільговим посвідченням.

Як повідомляв портал Знай.uа, через надзвичайно велику кількость ДТП, у Вінниці буде додатково встановлено 80 камер відеоспостереження.