Для сім'ї з села Буйскоє, яке знаходиться в Кіровській області РФ, 13 число назавжди залишиться трагічною датою - у той фатальний день, 13 липня, їхній шестирічний син потрапив під колеса автомобіля. Ваня катався на велосипеді й виїхав на головну дорогу, по якій рухався поліцейський "Ніссан".

Після зіткнення з машиною хлопчика врятувати не вдалося. Список травм, які отримала дитина, жахає: тут і забій легень, і розрив печінки, і численні рани.

Розслідуванням кримінальної справи займаються слідчі, але вже аж надто повільно. А батькам та іншим небайдужим людям не дає спокою той факт, що 45-річний поліцейський, який збив хлопчика, і далі залишається на своїй посаді.

А нещодавно батькам загиблого хлопчика довелося пережити новий шок. Їм запропонували ознайомитися з результатами судово-медичної експертизи. Виявилося, що в крові шестирічного хлопчика знайщли етанол - 0,51 проміле.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Як опинився алкоголь в крові малюка - наразі залишається загадкою. А близьким загиблого хлопчика залишається лише чекати якихось зрушень від слідства. І вони тепер намагаються знайти відповід на зипитання: чи може знайдений в крові дитини етанол якимось чином вплинути на хід справи.

Адвокат Федір Коновалов, який спеціалізується на захисті сторін постраждалих в ДТП, припустив, що вміст етанолу в крові загиблого могло виявитися перевищеним в результаті бродіння.

″Однак навіть якщо гіпотетично припустити, що дитина була п'яна, це ніяким чином не впливає на кваліфікацію дій водія і хід справи″, - зазначив адвокат у коментарі ″КП″.

Також адвокат повідомив, що в даний момент немає нічого протизаконного в тому, що поліцейського ще не звільнили. За його словами, винуватість чи невинуватість людини визначає суд. А до того, немає підстав звільняти учасника ДТП з роботи.

Однак, суд затягується, кримінальну справу кидають з рук в руки різним слідчим, а батьки чим далі, тим все більше втрачають надію на справедливість і на те, що винного буде покарано.

Нагадаємо, в Одесі водій на підпитку збив дитину на смерть і отримав "смішний" вирок

Як повідомляв портал Знай.ua, У Львові юний мажор збив дитину

Також Знай.ua писав, у Росії підліток холоднокровно зарізав усю свою сім'ю, не пощадив навіть маленьку сестру.