Готуйте самі

Так, з невеликого пакета вівсянки за 20 грн. можна приготувати вівсяне молоко, а саму макуху перетворити у фітнес-батончики. Вони можуть замінити печиво і володіють простим складом. Приготування займає час, тому слід набратися оптимізму. Зокрема, готувати на кілька днів вперед.

Вибирайте сезонне

Сезонні продукти як правило продаються зі знижкою. Найчастіше їх термін придатності коротше, тому вони є більш свіжими. Зокрема, восени краще віддати перевагу яблука сорти "антонівка".

Закуповуємо продукти на тиждень

Ціни в супермаркетах нижче, на відміну від магазинів біля дому. Також там є великий вибір. Краще всього планувати значні закупівлі на вихідні і набирати ті продукти, які складно відшукати у вашому районі.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Порівнюйте ціни онлайн

Горіхи і сухофрукти в супермаркетах коштують досить дорого. На ринках і в конкретних маркетах ціни значно нижчі. Економніше взяти відразу кілька кг в одному з онлайн-магазинів. В інтернеті легше зіставити ціни та умови доставки.

Шукайте заміну

Можна спробувати змінити інгредієнти на більш доступні. До того ж, можна створювати страви на основі універсальних рецептів. Слід зазначити, що не всі інгредієнти можна легко замінити, проте деколи виходить приготувати не менш цікаве блюдо.

Нагадаємо, що під Вінницею пройшов фестиваль картоплі.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського вирішили боротися з шкідливим пластиком.

Також портал Знай.ua писав, що в пташиних філе виявили смертоносну інфекцію.