У магазинах "Сільпо" продають їжу, яку вже дехто спробував. Зокрема, користувачі у мережі оприлюднили відео, на якому видно, як маленький тарган окупував великий шматок м’яса. Йдеться про "Сільпо", розташоване у Lavina Mall у Києві.

Цю інформацію повідомили користувачі в мережі і закликали українців бойкотувати ці супермаркети.

"Взявши обід в кулінарії магазину - будьте уважні, тому як його вже може хтось їсти 🤷", - йдеться у повідомленні.

Замовлення кулінарії можна робити навіть онлайн на сайті, вибрати страви можна в один клік, без черг, та швидко смакувати свої страви. Оплатити замовлення можна одразу на сайті або при отриманні в супермаркеті.

На сайті зазначають, що зовнішній вигляд товару може відрізнятися від наведеного на фото. Зображення на сайті мають виключно ознайомлювальний характер і є одним із варіантів сервірування. Однак про тарганів на сайті навіть і словом не згадують...

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Як відомо, таргани переносять збудників туберкульозу, дифтерії, сибірки, чуми, гельмінтозів, черевного тифу, холери, гострих кишкових та інших інфекційних хвороб механічно на лапках і покривах тіла, а також можуть інфікувати їжу своїми виділеннями. Таргани можуть переносити золотистий стафілокок та інші мікроорганізми.

Таргани заселяють кухні, знаходячись за холодильниками, плінтусами, в столах, за раковинами, ванні кімнати, туалети, сміттєкамери, сміттєпроводи, міжповерхові перекриття, підвали жилих та громадських будівель.

Але продавати їжу із цими комахами - просто божевілля. Адже вони переновники найстрашніших хвороб.

Нагадаємо, активісти закликали бойкотувати "Сільпо" та "Novus": така торгівля неприпустима, українці лютують.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що ні в якому разі не купуйте ці продукти в "АТБ": небезпечну отруту під виглядом ласощі.

Також портал "Знай.uа" повідомив, що нічого страшного: експерти розповіли, які продукти можна їсти після "прострочення".