Журналістка "Голосу Америки" і вдова відомого українського журналіста Георгія Гонгадзе Мирослава піддала критиці проведення в Києві форуму YES.

Відповідний пост з'явився в Facebook жінки.

"Герої не стоять поруч з убивцями героїв. Коли я дивлюся на всю цю українську і світову розважально-політичну "еліту" і ажіотаж навколо, виникає бажання усамітнитися десь в горах", - пише Гонгадзе.

Вона розповіла, що за останній тиждень багато її колег, друзів, а також знайомих поцікавилися у неї, чи збирається вона йти на форум YES.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Показати ще

"Я навіть не відповідала, просто дивилася у відповідь пронизливим питальним поглядом, а вони після паузи ховали очі і вибачалися. Ховали, вибачалися і йшли. Кожен робить свій вибір у житті. Я не засуджую, лише констатую", - зізналася жінка.

Георгія Гонгадзе вбили восени 2000 року. У березні 2008 року Апеляційний суд Києва визнав винними у його вбивстві трьох колишніх співробітників Департаменту зовнішнього спостереження МВС України – Валерія Костенка, Миколу Протасова і Олександра Поповича. Їм призначили покарання у вигляді позбавлення волі строком від 12 до 13 років.

Нагадаємо, таємниця вбивства Гонгадзе розкрита.

Як повідомляв Знай. ua, Луценко назвав роль Кучми у вбивстві Гонгадзе.

Також Знай. ua писав, що таємниці смерті ярого супротивника Путіна.