За минулу добу бойовики на Донбасі 19 разів порушили режим припинення вогню й відкрили вогонь по українцях.

Про це повідомляє прес-служба ООС.

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами калібрів озброєння. Крім того, з гранатометів різних систем та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

в районі проведення ООС

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ неподалік Катеринівки терористи обстріляли українських військових з автоматичного гранатомета, поблизу Кримського — з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, а також з озброєння БМП, станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї, біля Новозванівки — зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї, в районі Новотошківського — з міномета калібру 82 мм, озброєння БМП, автоматичного гранатомета та стрілецької зброї, поблизу Майорська — двічі з міномета калібру 82 мм та стрілецької зброї, неподалік Попасної - з ручних протитанкових гранатометів.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Внаслідок обстрілів бойовиків було поранено чотирьох українських захисників. Ще двоє військовослужбовців отримали бойові травми.

Нагадаємо, мережею розлетівся чорний гумор про виживання в "ДНР", аж моторошно стає: "Захарченка вбили, але Пушилін ще живий..."

Як повідомляв Знай.uа, кремлівський журналіст розповів правду про звірства ліквідованих "Гіві" і "Мотороли": "Дах вже поїхав".

Також портал Знай.ua писав, що ЗСУ помстилися окупантам за кожне втрачене життя героїв: відео тріумфу.