Вже у четвер, 29 серпня, розпочнеться новий сезон шоу "Зважені та щасливі" на телеканалі СТБ, де учасники боротимуться зі своїми комплексами та зайвого вагою.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

9 самотніх дівчат і 9 самотніх хлопців приїжджають на проект, щоб позбавитися від зайвої ваги і самотності. Але ніхто з них не підозрює, що вже на першому тижні їм належить об'єднатися в пари для подальшого перебування в шоу. Вони отримають те, про що мріяли все життя – партнера. Однак учасникам шоу доведеться докласти зусиль, аби знайти спільну мову одне з одним.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники

Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

Ведучою шоу залишається Аніта Луценко. Тренерам стануть Марина Боржемська та Іраклі Макацарія. А от дієтологом буде Світлана Фус, яка знову повертається у проект після тривалої перерви.

Перший конкурс сезону відбудеться на Контрактовій площі. Учасники побачать конструкцію у вигляді величезного триярусного торта, на яку їм належить як можна швидше піднятися, допомагаючи один одному в парах.

"Після конкурсу боліло все: руки, ноги, спина. Але тренери нам допомагали, спокійно радили, як краще діяти. Не кричали, а продумували стратегію разом з нами", - коментували учасники після проходження конкурсу.

Після конкурсу втомлені учасники дізнаються, що вони все ще не їдуть додому, оскільки відбудеться перше тренування. Учасникам належить наповнити дволітрову колбу власним потом. Команда Марини або Іраклі, яка зробить це швидше, заселитися в комфортний будинок. Переможені будуть жити в спортзалі, поки не "дотиснуть" краплі в колбу.

Також глядачі познайомляться з історією Колі Ворошнова, переможця першого сезону, який знову набрав зайві кілограми. Він прийшов на проект з вагою 220 кг Але є учасник, який важче Миколи – другий Коля з вагою 223 кг.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як тепер живуть учасники шоу "Зважені та щасливі" і демонстрували вражаючі фото до і після участі.

Як повідомляв портал Знай.ua, на проект "Зважені та щасливі" в якості учасника повернувся переможець першого сезону і колишній хокеїст Микола Воронцов.

Також Знай.ua писав, дієтолог "Зважених та щасливих" Світлана Фус розробила унікальне меню для українок.