Романенко показав зворотній бік справи Гримчака одним віршем: "Брали за обжерливість і взятку, взяли за п'ятку"

Новина про "перезатримання" скандального заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій Юрія Гримчака, якого спіймали на хабарі, підірвала соцмережі. Українців настільки вразила недбалість судді, що вони почали складати вірші на цю тему.

"Кожен пливе і не вірить ніхто, що ним зацікавилось зло": головні версії загибелі Скрябіна - що насправді сталося у фатальний день

Слід нагадати, що в суботу, 17 серпня, легендарному українському музиканту, лідеру групи "Скрябін" Андрію Кузьменко міг би бути 51 рік.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Показати ще

Жахлива трагедія в 2015 році потрясла всю країну. Протягом довгого часу з'являлися різні версії про загибель. У мережі навіть ходили чутки про вбивство.

Андрій Кузьменко, лідер українського гурту "Скрябін"

Гладковський "пригрів" бізнес на Кіпрі, антикорупціонери розкрили секрети соратника Порошенка

У декларації колишнього першого заступника секратря Ради нацбезпеки і оборони України Олега Гладковського НАПК знайшли сліди декларування неправдивої інформації.

Савченко терміново звернулася до Зеленського: "Посадити усіх, поки не втекли!"

У мережі з'явилася реакція народного депутата VIII скликання Верховної Ради Надії Савченко на вирок коригувальника обстрілу Маріуполя Влерия Кірсанова. Скандальний нардеп заявила, що за менш серйозні помилкові звинувачення в Росії їй загрожувало 22 роки в'язниці.

Надія Савченко

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Наше теля Вовка з'їсть Петю": Пальчевський передрік несподіваний фінал у справі Гримчака

Відомий український журналіст Андрій Пальчевський звернувся до українців і висловив свою думку з приводу "гарячих вихідних". В Україні проходять затримання та обшуки у високопоставлених чиновників часів президента Петра Порошенка.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!