Гарячі в Сибіру лісу викликали сміх у екс-депутата Верховної ради України Ірини Фаріон. Відповідний пост з'явився на офіційній сторінці у Facebook.

"Це правда - помста дикунам московським. Скрізь, де вони, - смерть і вигорання", - написала вона.

При цьому Фаріон додала, що сибірські ліси не варто шкодувати, оскільки вони знаходяться на території "ворога", а сама природа стала "заручницею".

"Ворог отримав показове пекло на землі. Дякую Богові за Його знак!!", - додала Фаріон.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Слід нагадати, що, за оперативними даними на 4 серпня, на території Росії діє 461 лісова пожежа на площі 2,9 мільйона гектарів, більшість з них припадають на важкодоступні та віддалені території. При цьому, порівняно з попередньою добою, площа займань зменшилася на 166,4 тисячі гектарів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Масштабна робота з гасіння триває, режим НС введено в чотирьох регіонах: Іркутської області, Красноярському краї, Якутії і одному районі Бурятії.

Українці у мережі коментують допис скандальної депутатки: " Це все закономірно, далі буде ще цікавіше як Сибір назветься китайська народна республіка", "Коли горить тайга, то дуже страшно і я то не раз бачив в Іркутській та Читинській областях. Але з часом то відновлюється. Можливо і цього разу матінка-природа намагається позбутися паразитів, які поселилися на її тілі. Хай би і далі собі жили в лісових хащах евенки, евени, аудигейці, айни. Ловили рибу, збирали брусницю і їли сире м"ясо сокжоїв)) Світ від того тільки б користь мав".

Нагадаємо, росіяни масово повстали проти режиму, Путіну залишилося недовго: "Відвертаються найвідданіші".

Як повідомляв Знай. ua, Богуцька розвінчала міф про "тупих" депутатів Зеленського.

Також Знай.uа писав, що Путіна притиснули до стінки через Україну, у Трампа закінчується терпіння: розбиратимешся з НАТО.