Мешканка Херсонщини розповіла, як її разом з чоловіком і 3-річною донькою не пустили до моря місцеві бариги, вимагаючи плату. Їх кілька годин ображали та погрожувати вбити, і все це відбувалось на очах у дитини під мовчазне схвалення правоохоронців.

Інна Холодняк-Хижнякова поділилася в соцмережі негативним досвідом поїздки на море в одне із українських курортних містечок – Приморське (колишній Більшовик), що на Черкащині. Її сім'я відправилась відпочивати "дикунами".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак відпочинок був зіпсутий на самому початку. На в'їзді на курорт родина Інни зіткнулася з охоронцями, які почали вимагати у них гроші. Інна з чоловіком відмовилися платити , та, пославшись на українське законодавство, проїхали до моря. Однак, повертаючись назад, вони потрапили у справжнє пекло.

Чудові новини!

Популярні новини зараз

ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних

"Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Їх не випускали з території відпочинкової зони, знову вимагаючи грошей. Інна з чоловіком викликали телефоном поліцію, та чекати довелося довго. За цей час невідомі бариги залякували їх, кричали та погрожували вбити, спалити і їх і авто. І все це відбувалось на очах переляканої дитини і тривало кілька годин.

Нарешті прибула поліція, але це не допомогло.

"Поліція була на боці тих людей, навіть працівник поліції пропонував нам сплатити гроші, і тоді ми всі поїдемо. Я в шоці. Питаю за документи, дають рішення Круглоозерської сільради і договір оренди земділянки, дивлюся в публічній кадастровій карті - відомостей немає.

Поліція взяла пояснення у мене і чоловіка, від тих осіб нічого - вони відмовилися писати заяви і надавати пояснення. Загрози лунали в присутності поліції, але вони не реагували", - пише Інна.

Пізніше Інна написала, що розмовляла з головою Круглоозерської сільради:
"Розповіла про інцидент, на що почула відповідь: "Ми не допоможемо, вони виграли торги і мають повне право розпоряджатися земельною ділянкою…"

При цьому про відсутність відомостей в кадастрі голова сільради нічого не сказав.

Нагадаємо, в Одесі мешканців позбавили доступу до моря: всі проходи перекриті

Як повідомляв портал Знай.ua, пляжі Криму заполонили тисячі мертвих медуз.

Також Знай.ua писав, популярні українські курорти кошмарить страшна інфекція