Найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 18 липня.

Розкрадання в Укроборонпромі: Зеленський викрив найбільшу схему оточення Порошенко

Глава держави Володимир Зеленський заявив, що до правоохоронних органів передана ще одна справа щодо розкрадань в оборонній промисловості за часів президентства Петра Порошенка.

З даною заявою він виступив під час засідання Національного ради з питань антикорупційної політики, яка відбулася у четвер, 18 липня.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Зеленський готує гучні звільнення у НАЗК: залишилося два місяці

Президент України Володимир Зеленський змінить керівництво Національного агентства з запобігання корупції. Нові очільники з'являться в найближчі два місяці.

Про це на засіданні Національної ради з питань антикорупційної політики у четвер під головуванням Володимира Зеленського заявив заступник керівника Офісу президента України Руслан Рябошапка.

Ляшко похизувався яйцями: "Люблю їх"

Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко завжди відрізнявся своєю скандальною поведінкою. Цим він привернув увагу багатьох своїх виборців. Після того, як Володимир Зеленський став президентом України і приборкав Ляшка просто під час своєї інавгурації, радикал став вести себе скромніше і практично не був помічений ні в яких скандалах. Однак, зараз Олег Валерійович дав новий привід себе пообговорювати, заявивши про свою любов до яєць.

Зеленський таємно зустрівся з Ахметовим: "Роттердам+", Донбас, комуналка та інші незручні питання олігарху

Президент України Володимир Зеленський розповів про свою зустріч з олігархом Рінатом Ахметовим. Очільник держави обговорив з бізнесменом його фінансові зобов’язання перед Україною, а саме інвестиції в медицину та інфраструктуру Донбасу.

Українські герої змусили найманців Путіна пошкодувати, що народилися на світ: більше точно не потикатимуться

Терористи на Донбасі у середу, 17 липня, 15 разів порушили режим припинення вогню. У відповідь українські військові поранили чотирьох бойовиків. Про це повідомляє прес-служба штабу ООС у соціальній мережі Facebook.

Так, противник відкривав вогонь по наших захисниках із гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, повідомляє пресцентр ООС.