У мережі опублікували повну версію повісті "Наслідування Гомеру" про будні ватажків "ДНР" автора Натана Дубовицького, який вважається псевдонімом Владислава Суркова. Про це пише "Страна".

Якщо прийняти за чисту монету елементи фактажу, читач може зрозуміти, хто і як убив ватажка "ДНР" Олександра Захарченка. Примітно, що ця версія ніколи не фігурувала в ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідно до переказу, Нада була медсестрою, працювала під керівництвом так званого Мінуса і була його жінкою. Захарченко побачив її в строю і наказав привезти до себе додому. У реальності, за даними ЗМІ, Наталя Захарченко надавала медичну допомогу і брала участь у бою за аеропорт.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

З тих пір Нада і Захарченко жили разом у віджатому у донецького чиновника котеджі. Потім польові командири звинуватили ватажка "ДНР" в тому, що він не надіслав на підмогу бійців Мінуса.

Під час похорону Мінуса Нада йшла за його труною і ридала. Захарченко це помітив і доручив гінцеві зібрати всіх голів в одному приміщенні, сказавши, що прийде до них на розмову. Доручення було виконано.

Після чого він віддав наказ - підірвати і розстріляти їх всіх. Помічник знітився, сказавши, що в ту будівлю поїхала і Нада теж. Однак Захарченко, будучи злим на неї, вважала, що дівчина все одно не пробачить його за смерть свого коханого.

Кафе Сепар після вибуху

Пізніше йому передали подарунок від Нади. Захарченко відкрив коробку і пролунав вибух - дівчина прислала йому бомбу.

Нагадаємо, поліція терористичної "ДНР" заявила про те, що нібито встановила імена співробітників українських спецслужб, які причетні до вбивства Захарченка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Цемах заявив, що особисто ховав ракетний комплекс "Бук", з якого збили лайнер МН17.

Також портал Знай.uа писав, що у Донецьку бойовики виставили опудало Захарченка на загальний огляд.