У селі Іванівка місцеві жителі виявили дивне створіння. Власник одного з домогосподарств вийшов перевірити, чому гавкає собака та побачив на подвір'ї мотрошну істоту.

Про це повідомляє "Ехо".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Я взяв ліхтарик і присвітив. Заблищали очі. Спершу я подумав, що то лисиця, — пояснює Олександр. — Почав виганяти її зі схованки, аж раптом вискочило незрозуміле створіння. Із переляку я схопив палицю і вдарив тварину по голові. Від удару вона померла на місці. На вигляд тварина схожа на хвору лисицю.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Чоловік відніс труп на край села і викинув у яму. Про незвичного "гостя" він розповів сусідці. Далі про тварину дізнались юнаки, які поїхали на місце захоронення і дістали її.

Що найцікавіше, жителі убили тварину та навіть не показали її зоологам чи ветеринарам, щоб з'ясувати, що це за вид та чим він може бути небезпечним для людей чи інших тварин. Крім того, невідомо, чи тварина не є переносником інфекцій.

Журналісти, які прибули на місце, оглянули "чупакабру" і зв’язалися із заступником начальника районного відділення Держпродспоживслужби Сергієм Челідзе. Його колеги виїхали на місце, оглянули тварину і відібрали зразки для проведення лабораторних аналізів.

У вівторок, 9 липня, Сергій Челідзе повідомив, що за зовнішніми ознаками тварина схожа на лисицю. Такої ж думки притримуються і мисливці. Лабораторні аналізи показали, що іванівська "чупакабра" не хворіла на гострі інфекційні та інші небезпечні для здоров’я людини захворювання. Тварина дійсно могла страждати від підшкірного кліща. Це досить поширене захворювання, що супроводжується випадінням волосся.

Працівники служби провели дезінфекцію тварини.

Нагадаємо, моторошні створіння окупували популярний український курорт.

Як повідомляв портал Знай.ua, відпочивальниця виявила на пляжі незрозуміле чудовисько з людськими зубами.

Також Знай.ua писав про те, що на дні океану вчені виявилинайзагадковішу істоту.