3 липня в Києві відбулося сенсаційна подія в історії "Міс Україна". Вперше за весь час існування конкурсу претендентки на звання найкрасивішої дівчини України пройшли найжорстокіше випробування на силу, витривалість і сміливість, а саме - українські красуні подолали перешкоди головної гонки країни «Race of nation». Дана програма колись була розроблена для підготовки американських військових, а зараз це набирає все більшої популярності в інших країнах світу серед людей з гарною фізичною підготовкою.

Під час змагання дівчатам треба було пробігти дистанцію в чотири тисячі метрів з 11 перешкодами. Таке нестандартне випробування комітет приготував для учасниць вперше, адже з кожним роком приходить все більше заявок на участь і комітет змушений посилити правила відбору.

Перед стартом лікар невідкладної допомоги мережі клінік Viva провів майстер-клас з невідкладної медичної допомоги. Енергійні представники чирлідер команди Red Foxes провели розминку для учасниць. Після надихаючої промови директора конкурсу Вікторії Кіосе конкурсантки приступили до забігу.

Популярні новини зараз

Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

Змінивши високі підбори і елегантні сукні на спортивну форму, дівчата поринули в захоплюючу атмосферу спортивної боротьби. Подолавши перешкоди з важкою вагою, брудом, крижаною водою, які не всім по плечу, продемонструвавши цілеспрямованість, силу духу і витримку, кожна прийшла до фінішу з відчуттям перемоги над собою і своїми страхами.

Першими фінішували: Сотник Марина (Вінницька область), Мілевська Людмила (Київська область), Кучеренко Валерія (Одеська область), але поваги гідна кожна з них. Адже всі дівчата на дистанції поводилися не як суперниці, а як близькі подруги, підтримуючи і допомагаючи один одному.

Фіналістки гонки отримали медалі від партнера заходу "Race of nation", а також подарунки від комітету конкурсу та інши партнерів. Ведучим Race of nation став Юрій Іванисько - голос національного Олімпійського Комітету, гравець зоряного футбольного клубу "Маестро".

Та головне феєричне фінальне змагання за титул "Міс Україна-2019" ще попереду.