Популярний авіаперевізник SkyUp Airlines втратив право обслуговувати пасажирів. Таке рішеня виніс суд, який розглядав резонансну справу стосовно затримок рейсів та неналежного обслуговування клієнтів.

Баришівський районний суд Київської області скасував ліцензію авіакомпанії.

Про це написали на сторінці в Facebook Компромат.leaks, та показали копії відповідної постанови.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

У ній суд повідомляє про те, що причиною для скасування ліцензії послужили системні невиконання зобов'язань перед клієнтами, затримки рейсів і відсутність контролю за виконанням норм авіаційної безпеки.

Українців інформують, що вже скоро всі рейси будуть скасовані, так як без ліцензії перевізник не має права працювати з пасажирами.

Але станом на ранок 12 червня, SkyUp продовжує здійснювати вильоти.

Як пише UBR в цілому підстави для подачі позову аж ніяк не надумані. Оскільки дана авіакомпанія неодноразово потрапляла в гучні скандали, рейси затримувалися часто та надовго, а причинами називали то поломку, то ще якісь проблеми.

Згідно з даними Мінінфраструктури, SkyUp в травні виконала за розкладом 66,9% заявлених рейсів. Для порівняння, найбільша українська авіакомпанія МАУ в той же період витримала графік на 89,2% рейсів.

У компанії миттєво відреагували на позов та подали апеляцію. Згідно з повідомленням представників компанії, поки що вони і надалі здійснюватимуть рейси, а припинити зможуть лише у випадку, якщо ліцензію скасує регулятор.

"Суд даної інстанції не мав права приймати рішення про зупинення дії ліцензії на право здійснення господарської діяльності з перевезення пасажирів повітряним транспортом, оскільки регуляторами у сфері авіаперевезень є Міністерство інфраструктури України та Державіаслужба України. Виходячи з вищесказаного, ця Постанова ніяк не впливає на господарську діяльність компанії, а є лише наслідком недобросовісної конкуренції", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, українцям подарують ще один авіамаршрут.

Раніше Знай.uа повідомляв, аеропорт "Бориспіль" потрапив у гучний скандал, сотні пасажирів "в заручниках".

Також Знай.uа писав, наприкінці жовтня популярний лоукостер Ryanair має намір відкрити нові рейси Харків-Познань і Одеса-Познань.